A győzelem kiállítási figyelmeztetés, de az FFA szerint a fáklyákhoz való hozzáállás változik

Az FFA főnöke, David Gallop dicsérte a változó hozzáállást az A-Liga játékaiban fellépő fáklyák használatához, miután Melbourne Victory rajongói azonosították a szombat derbyje során az incidensért felelős személyt.

A lökhárító kezdete ellenére új szezon a pályán, az A-Liga szombat este újabb fekete szemet szerzett, amikor a Melbourne City 4-1-es győzelmét követően az Etihad Stadionban a fáklyát elengedték. A Cahill debütálása a Melbourne-i edzőket csodálattal fogadás bónusz együtt megolvassa.

Az elkövetőt, aki a Victory támogatói öbölben ült, letartóztatták, miután a klub rajongói rámutattak rá, és díjakkal szembesülnek.

A klub és a bajnokság elismerése közben még mindig küzdött a kérdés, Gallop szerint az attitűdök megváltoztak.

„Azt hiszem, szombat este feltétlenül láttuk, hogy a reakció„ azonosítja a fickót, kiveszi őt a földről ”, a tömeg közömbös, ezek a jelek, hogy nem akarunk Nem láttam a múltban – mondta Gallop hétfőn.

A baleset következtében a klub levonhatja a versenypontokat, miután Gallop elmondta, hogy a győzelmet kiállítási figyelmeztetéssel adták ki. .

A múlt héten az FFA kiadta a nyugati Sydney-vándorokat, akik a show-okkal kapcsolatos észrevételeket tettek közzé, miután a barlangok a klub támogatásával a Red és Black Bloc megvilágították Sydney FC-vel való összecsapásuk során.

Az FFA meghosszabbította a Wanderers felfüggesztett hárompontos büntetésének határidejét a 2016-17-es szezon végéig, és a győzelem hasonló sportfogadás bónuszok szankciókkal is szembesülhetett.

„Habár a fáklyák voltak, nagykereskedelem volt. Melbourne Victory rajongói azonosították az elkövetőt, és úgy gondolom, hogy ezek pozitív jelek – mondta Gallop.

„De komolyan kell maradnunk, hogy nem akarunk látni a fáklyákat a játékban .Óvatosnak kell maradnunk, de biztosan vannak olyan pozitív jelek, hogy az egész játék magában foglalja azt az elképzelést, hogy nincsenek fáklyák a bázisunkban. Read more