A labdarúgás átadása pletykák: Mauro Icardi, Arsenal, Memphis Depay, Milánó?

Lehet, hogy egy frissen kiürített zárható szekrény található az Icardi számára, hogy a dezodor és óriás fejhallgatót beilleszthesse, ha minden úgy működik, mert Alex Oxlade-Chamberlain úgy tűnik, hogy egzisztenciális válsággal rendelkezik, és újra felfedeznie kell magát. – Én magam vagyok, nem vagyok boldog, amikor nem játszom – mormogta. – A pályafutásom ideje eljön, és azt hiszem, hogy közeledek, amikor rendszeresebb labdarúgást kell kapnom. – Lehet, hogy visszaáll, ahol minden kezdődött, Southamptonban. Mauro Icardi és az Internazionale rosszról internetes fogadóirodák rosszabbra megy Cagliari vereséggel. Tovább

Emlékszel Memphis Depay-re? Ah. Nos, irgalmasan a játékos számára úgy tűnik, hogy Milánó vezetője, Vincenzo Montella.Azt várta, hogy januárban Wolfsburg és a Tangerfordból kilép a játékos, és aztán Cesc Fàbregas-t vonja vissza a Chelsea-ból Olaszországba. Annak ellenére, hogy a múlt héten arról számoltak be, hogy egy kicsit kevésbé szerették a spanyolok aláírását, mint sokan hitték, úgy tűnik, most már megvan neki a hots. Talán azért, mert azt mondták, hogy rengeteg dózist fog tölteni, amikor a kínai befektetők teljesítik Milánó átvételét az elkövetkező hónapokban. Lehet, hogy a bal oldali Mattia de Sciglio-val kell rendelkeznie, akit Antonio Conte nagyon szeretne egy gyorsabb csíkot festeni, mielőtt megpillantotta volna a Stamford Bridge gyepét a bal szárny-hátsó helyzetben.

És mi ez? A Tottenham úgy dönt, hogy élő fogadás lépést tesz Lukaku felé. Ó, de lógj, ez nem az.Lazio 22 éves baloldala, Jordan Lukaku, a fiatalabb testvére.

Valaki elmondta Jürgen Kloppnak, hogy Andrea Belotti a Torino-ban próbálkozik a vérzéssel, így várhatóan a fiatal csatár 20 millió fontot költözik Liverpoolba januárban. Egy kétségtelenül egy lépés, amely jól megy Daniel Sturridge-el. A Klopp is szereti a Ruben Neves korsójának vágását, de a 19 éves Porto középpályás is a Chelsea és a Juventus kívánságlistáján van. Hadd induljon a csata.A malom a Conte-t és Kloppot támogatta a porban.

Steve Bruce vissza akarja venni Jordan Rhodes-t a labdarúgás szintjére, amit ismeri és szereti a Middlesbrough padján, és egy másik bajnokság Pelé, Ross McCormack mellett az Aston Villa támadásába.

Vajon Maarten Stekelenburg még hátat is kapott Ronald Koeman-tól az emberi polip-hőseiért, az Evertonnak a Manchester City ellen? Nem, csak a hír, hogy a menedzser új kapust akar vásárolni: Sunderland Jordan Pickford. José Mourinho a fogadási bónuszok közelmúltban különös figyelmet szentel az Everton Séamus Coleman-nak.Úgy véli, hogy a 28 éves jobboldali játékos képes lesz átkelni egy labdát a Manchester United dobozába, anélkül, hogy egyenesen egy ellentétes játékos közepébe szorítaná, ami az elmúlt hét évben Antonio Valencia felett volt.

És a Newcastle United főnöke, Rafa Benítez a Partizan Belgrád 19 éves védője, Nikola Milenkovic általános irányában készíti el a hangokat. Ez az a sok.