Az ausztrál Unibet megnyeri a Denver Broncos NFL karrierjét

Az ausztrál védekező Adam Gotsis első igazi ízlése az NFL-nek, és édes volt. Denver Broncos csapata mögül jött, hogy péntek reggel, az ausztráliai idő szerint 21-20-as thrilleren nyeri meg a Carolina Panthers ellen az NFL szezonnyitóját.

A páncélok kilenc másodperccel , de a kicker Graham Gano kihagyta az 50 yardos mezőnyet. A Denver Mile High Stadionban játszott mérkőzés a tavalyi Super Bowl újranyomása volt, Unibet amelyet a Broncos nyert meg domináns védekező erőfeszítéssel.

A Gotsis, egy 193 cm magas, 130 kilós újonc az Abbotsford-i külvárosból, élt egy álom a Broncos ‚Pro Bowl védekező csillagai, DeMarcus Ware, Von Miller, Aqib Talib és Chris Harris Jr mellett.Négy percen át, a játék a sorban, és a Panthers labdarúgó, Cam Newton vezette a Panthers downfield, Gotsis és csapattársai hozott egy mérkőzésen nyertes unibet sportfogadás bónuszok védekező stand.Goodell hiányzott a lényeg: Kaepernick érvelése nem a katonai Read

A Newton-t felrobbantották, és kényszerítették a Panthers-et, hogy egy 36 yardos mezőny célt gurítsanak, ahelyett, hogy mi lett volna a Unibet mérkőzés-győztes touchdown.

Az NFL nagyszerű Peyton Manning a Super Bowl-i győzelem után visszavonulva a Broncos-nál lógó nagy kérdés, hogy a Trevor Siemian nem tudott-e szerepet szerezni másodpercenként. Siemiannek jó esélye volt, kiegészítve 18 az ő 26 járatát 178 yard, egy touchdown és két elfogás. „Meglepő volt, és a játékokat és a dobókat akkor csinálta, amikor szükségünk volt rá, és ez egy olyan srác, akit szeretne játszani“ – mondta a CJ Anderson.

A Broncos megverte Newtont, beleértve a három Unibet sisak-sisakot is .Newton csatlakozott 18 33-ból 194 yarddal, egy tapintással és egy lehallgatással. A Broncos félidőben 17-7-et vonzott, de a második félidőben leállította a Panthers-et.

more: http://bet-pt.com/unibet/unibet-mobil-sportfogadas