Chris Coleman életkorlátozásokat követel meg a labdarúgó-korrupcióban bűnösnek találtak számára

Chris Coleman úgy véli, hogy bárki, aki a labdarúgásban elkövetett korrupcióval bűnösnek nyilvánított, életre szóló tilalmat kell kapni a játékból. Az állítólagos pénzügyi bűncselekményekről szóló több kinyilatkoztatás nyomán a walesi menedzser arra ösztönözte az érintett irányító testületeket, hogy alkalmazzanak egy zéró tolerancia-megközelítést az érintettek iránt, és „megszabaduljanak tőlük a játéktól”. A játék szabványai Tovább

Coleman azt mondta, hogy a „kapzsiság és a tisztesség” a kérdés középpontjában állt, és meggyőződését fejezte ki, hogy eljött az ideje, hogy a labdarúgás erős üzenetet élő fogadás  küldjön.A 46 éves, aki azt mondta, hogy soha nem vette be a „bung” -et, vagy bárki, aki ilyen módon felajánlotta a pénzt, megdöbbentette az ötletet, hogy az emberek „lopnak pénzt” a futballon keresztül.

– Naiv, hogy bárki azt gondolja, hogy a futballban nincs korrupció, mert mindenhol van – mondta Coleman. – Nem az osztályról vagy arról, hogy mennyit keres. Láttuk azt a kormányokban és minden egyéb sportban, függetlenül attól, hogy az atlétika, a kerékpározás vagy a gimnasztika kábítószer-bevétel. Most már a futballban van a lövés, és láttuk a dolgokat a Fifa-nál.

„Szomorú, de nulla tiszteletben tartom mindenkit, akit elkaptak, mert az emberek pénzt lopnak. Ha valakit elkapnak, akkor véglegesen el kell távolítani őket a játékból, ez jóéjszakát. Ha évente 50 000 fontot keres, ez jó fizetés az utcai embernek.Ha hetente 50 000 fontot keres, akkor miért van többé? Csak a kapzsiság és a tisztességtelen. teljes körű vizsgálat az állításokért, hogy elfogadta az 5 000 fontot cserébe annak érdekében, hogy meggyőzze munkáltatóját, hogy egy hamis Távol-Kelet cégtől játssza alá a játékosokat. inkább tágabb témakörben, mint egyedi esetekben. „Mindannyian részt veszünk egy olyan iparágban, ahol a korrupció a legmagasabb. De mit fogunk csinálni, ha valakit elkapnak?Vajon csak a csülök repce lesz-e, vagy elhagyják-e őket? . Amikor megnézzük a legújabb dolgokat, nem jó, és nem jó a játéknak. Soha nem vettem el egy dobást, és unibet fogadási bónuszok soha nem kaptam meghívást. Nem mondhatom, hogy ismerek senkit, akinek van, de ritkán füst nélkül ég. Coleman azt mondta, hogy csak a közelmúltban vett részt egy Uefa rendezvényen a 61 éves. – Nagyon csalódott vagyok Sam számára. Múlt héten voltam vele egy párizsi edző konferencián, és tudom, hogy teljesen elpusztul.Már régóta ismertem Samot, és tudom, hogy mennyire szerette a munkát, és mennyire büszke volt rá. Szóval megcsináltam neki, hogy elvesztette az eseményeket a pályán, nem pedig rajta.

„Azt hiszem, jó munkát végzett volna. Anglia valószínűleg kvalifikálta volna a világbajnokságot, és akkor Anglia menedzserként ítélkezik egy versenyen, de most nem lesz ilyen esélye. Hibát követett el, és elismerte. Szégyen, hogy az ő tapasztalatából valaki öt percig hagyta őröket, és elvesztette munkáját.