Dukla Praha – Slavia Praha

В неделя, само програмата, а на финалния мач от 23-ия кръг на Чешката елитната дивизия, която се грижи за малката Прага дербито. Дукла дошли да Julisce Славия. И двата отбора преди националния отбор не успя да пробие и да има нещо, което да се определи.

Дукла в последните четири кръга загубили три пъти, без да играят. През този период, тя може да се справи само един безнадежден Баник, който победи терен си 2: 1. Сега удари таблицата десетия отбор на непопулярни противник на Eden, който е в историята на nezdolala на класа Sportingbet bonus дори веднъж. От 11-те взаимни мачове имат 6 равенства и 5 загуби. „Въпреки, че ние може да се fotbalovější от съперници, но това не е наред и трябва да съответства на управление и печалба плати цената са специално малко агресия в Дузпа области в Бърно бяхме в другия мач дейности по-добри, но загубихме с 0:.. 3, защото бяхме в вар и около Laxness от страна. Така че особено тази страница имаме следващата игра по-добре. Славия е дуел силна, но аз вярвам, че когато ние направихме последния мач у дома прегрял можем ли сега да получите точки. таблицата е балансиран и ние Трябва да се получи в глобата на игра „, каза треньорът Любош Kozel дома.

Slavista в последните три кръга са пострадали две поражения в таблицата и в момента са на пето. В неделя те ще играят навън, където те не могат толкова много. През последните четири пътувания те съставен само точка. „Това е една малка Прага дерби, което ние се радваме. Разбира се, ние искаме да успеем, защото сме загубили до Спарта. Бих искал да особено идват зрителите и ни окуражи, имаме нужда от него. Ние знаем, че Дукла игра комбинация. Сега два пъти губи. но у дома, която играе много държи топката., но ние искаме да се кача на Betfair bonus наистина здрави и не остави играта си. ние трябва да играе, за да се получи три точки. Джо Hušbauer играе всеки мач. разбира се, липсата на това е страхотно, защото ние се надявахме в него. но най-малко изпробват други играчи, които не получават шанс „, нека да чуят треньора Душан Uhrin мл гости.

В домашна марка въпрос, надвиснали над лагера започва Vrzala и подправени гостите ще пропуснат vykartovaného Hušbauer.