Espanyol Barcelona – Granada CF

Estadi Cornellà-El Prat Barcelona érkezik szinte szomszédja Granada. Mindkét csapat osztva csak két ponttal, és egyesíti őket, nagy a feszültségingadozás. Míg a hazai, de az utolsó fordulóban már öt gól város rivális, a vendégek sikerült megtartani erős Valencia és rabolni vele a két pont.

Belföldi így nincs mit bizonyítani. Espanyol sikerült elleni mérkőzésen Levante, aki megnyerte az arány 2: 1. Barcelona club, miközben miatti korai gól Morales elvesztette, de még mindig a birtokában köszönhetően sztrájkolók Caicedo García sikerült kedvezőtlen fordulat a játék, és nyerjen. Espanyol aztán várt párbaj belül Copa del Rey a Alavesa, de hála a nagy teljesítményű dvougólového hősök Christiana Stuaniho a Barcelona élvezhették jobb kiinduló helyzetben, megtorlásul a saját stadiont. Aztán megállt Espanyol, de jól megélnek a szigorú megfigyelés város derby van öt gólt.

Espanyol nem vezettek rosszul, sőt, a tizenharmadik Bet 365 perces eljutott Sergio Garcia lőtt a vezetést. De Barcelona támaszkodik a legnagyobb fegyvere. Argentin Lionel Messi szerezte tüzér három gólt, és segített a csapatnak, hogy kapcsolja az állás. Elmondása hozzá Gerard Piqué és Pedro. Eredmény Espanyol egy kicsit erős, főleg azért, mert az első félévben Espanyol biztosan nem a legrosszabb csapat. De Messi szenvedett faktor és a nyugtalanság. Az eredmény az lett, az ősszel a jelenlegi tizenharmadik helyen.

A mérkőzés is visszatért csatár Paco Montañés, akik végül vissza, miután egy hosszabb sérülés, és készen áll a meccset Granada. Még ezt megelőzően, de csak megemlíteni az elveszett város derby. „Amikor ohlídnu vissza, az első félidőben nagyon jól Barcelona ellen. Az egyik lehetünk büszkék. A második, de játszott csak egy csapat, és sajnos nem volt velünk. A második félidőben nagyon rossz, és mindent tévedett. boldog vagyok, hogy legalább én kész vagyok. Mentálisan és fizikailag is úgy érzem, hosszú idő után teljesen fittnek. “

„Nyilvánvalóan a türelem meghozta gyümölcsét, és a nagy munka a mi orvosi csapat. Most az edzőnk van több lehetőség, hogy összeállít egy talapzata, ami mindig hasznos. Tulajdonképpen jó, hogy találkoztunk egy sor rossz eredmények most. Sokkal rosszabb lenne a pillanat, amikor közeledve a szezon végén. Remélem, hogy mi lesz sokkal jobb, és képes lesz arra, hogy nyugodt, „jósolja, gyógyult támadó.

Granada de nem egy csapat, aki megadja magát könnyen. Miután a kupa győzelem Cordoba Granada a játszótéren tudta megállítani Valencia, amely Unibet mindig számít. A szó a középpályás Javi Marquez most abban a csapat sokkal magasabb. Számára a mérkőzés Barcelonában nem nagyon érzelmes, mert a nagy labdarúgó-csak most kezdődött el a Espanyol. „Megyek haza, és nekem ez nagyon különleges. Nagyon várom azt. Megyek vissza a gyökerekhez – a klub, aki emelt engem és a velem egy profi. Sok tartozom neki.“

Ugyanakkor volt munkáltatója arra figyelmeztet, hogy az új csapata akarja hagyni Barcelona nyert. „De ne várják el tőlünk sem könnyű célpont. Itt mindenki nyerni akar, hogy ott fogunk állni senkivel szemben. Néha úgy, hogy egy rossz játék, ennek hiányában a semmit. De nekünk, és meg kell nyerni az összes lány mindig legalább megpróbálja. Mi hazatér nyertesnek, és miután egy nagy küzdelem is elégedett lenne a rajongóknak, „mondta Javi Márquez magabiztosan.

http://bonusz-online.com/