Fotballforbund Australia og A-League spillere på odds over lønneavtale

En sammenbrudd i samtaler om en ny A-League-avtale har økt dramatisk, med Football Federation Australia anklager spillernes forening for å true levedyktigheten til ligaen og spillerne som vurderer juridisk og industriell handling.

Forhandlinger mellom profesjonelle fotballspillere Australia og FFA-sjefene i Melbourne brøt uten avtale enige om, noe som betyr at den nåværende avtalen utløper 30. juni uten noe å erstatte den.

Det forstås det store hindret er en motvilje fra FFA for å heve A-League lønnstakten utover den Bet365 bonus nåværende $ 2,55 millioner per klubb for de to første årene av en foreslått seks årig avtale.

PFAs administrerende direktør Adam Vivian sa det ikke oppfyller spillernes forventninger, som allerede har Utholdt „fire års lønnsbegrensning“.

„Dette forslaget ville utgjøre seks påfølgende år med restriksjon,“ fortalte Vivian AAP. „Spillerne er forpliktet til å forhandle i god tro og har ikke lukket døren for å gjenoppta forhandlingene.

“ Som det står for første gang på syv år, vil spillerne ikke nyte beskyttelsen av CBA og Spillerne vil nå vurdere deres juridiske og industrielle alternativer. “

FFA sparket tilbake, tar sikte på PFA-ledelsen i en uttalelse. „PFA-lederen har i dag gått bort fra en avtale som ville ha levert den største vederlaget og den lengste sikkerhetsperioden for spillere i A-ligaens historie,“ leser han.

, Har PFA uttalt klubbens eiere, hvis personlige investering i konkurransen garanterer ansettelsen av 230 profesjonelle spillere.

„FFA og A-League-klubber har arbeidet flittig for å bygge en stabil og bærekraftig Bet365 live nasjonal konkurranse, Men i dag har PFA-sjefen satt egeninteresse foran spillets gode. “

A-League-spillerne Bruce Djite og Matt McKay var i diskusjonene sammen med PFA-representanter.Stand-off vil ikke hjelpe klubber, ser etter sikkerhet for å planlegge for sesongen, på grunn av å sparke i oktober.

Spilleren som er mest berørt, kan være Archie Thompson, hvis fremtid ved mestere Melbourne Victory avhenger av Innføringen av en „lojalitetsgodtgjørelse“ som ennå ikke skal bekreftes.

Den største vanskeligheten for FFA er CBAs utløp som kommer to år før en kringkastingsavtale skal fornyes.Finansielle utfordringer ved Brisbane Roar og Newcastle Jets vil også tro på FFA-entusiasme for å øke spillerbetalinger. Det er forstått lønnsloppsøkninger foreslås i år tre av FFAs seksårige avtale, betinget av en ny kringkastingsavtale Ble nådd.

Vivian sa at spillerne var skuffet over den manglende visjonen som viste seg å øke lønnene, var å øke ligaen.

Det nåværende forslaget forverrer spillerens bekymringer at Lønnskapet brukes til å begrense lønnene i stedet for å gi sterk konkurranse og øke ligaen, sier han.

„Tapene som skyldes noen klubber, er ikke relatert til spillerbetalinger og er et resultat av dårlig styring og dårlig styring Og spillerne vil ikke lenger bære byrden av dette. “

Med ikke neste møte sett, sa Vivian at han ville skrive til FFA på fredag ​​for å gjenoppta forhandlinger.

more: http://nordic-no.com/bet365/