Jos Buttler „a legrosszabbat féltette” a lövés után, amikor Sri Lanka-i hamisítót a fejére rúgott

Ezek a versenyek – hogy az eufemizmust használják a krikettre a Nondescripts földjén – mindig rendetlenek, szétválasztott ügyek, és ez minden bizonnyal a szerdán történt. Ha mindkét oldalon legalább 14 játékos játszik, nincs olyan eredmény, amely bármilyen státuszt megtagadna. Tehát Joe Root nem érte el a 24. elsőosztályú századát, még akkor is, ha könnyedén elérte a három számot.

A tea előtt a krikett félénk természetét teljesen elárnyékolta a 20 éves Pathum aggodalma. Nissanka, egy fiatal Batsman a Galle-től. Nissanka előretekintő unibet élő fogadás rövid lábon futott, amikor Jos Buttler húzott egy hosszú ugrást a Nishan Peiris off-spinnerből.A denevér húsából a labdát a Nissanka sisakjába dobta, aki a földre esett. A Spin tovább

A játék 15 percig leállt, miután a két fél orvosi személyzete közepén futott. Anglia orvosa, Moiz Moghal előreláthatólag a Nissanka-t óvatosan elhelyezték egy nyakpántokkal ellátott hordágyon, mielőtt a területről szállították volna. A Nissanka tudatos volt, és a további vizsgálathoz azonnal kórházba vitt.

Buttler aggodalma nyilvánvaló volt.A Nissanka sisakjának ricochetje látta, hogy Angelo Mathews a labdahurkot a lábszárnyú kezébe vezette, így Buttler ki volt húzva, a bukósisakról szóló szabályozás ebben az évben megváltozott. A Nissanka túlélte a csapást. „Mindig félsz a legrosszabb helyzetben, és soha nem akarsz sérülést okozni. A labdát keményen sújtottam, és a sisak közepére csapott. Köszönöm a jóságot, hogy rendben van.

Összehasonlítva a Stokes-nak, aki korábban a saját gőzéből visszavonult, a legkisebb volt a csípő. 10-én Stokes rövid labdát kapott a Lahiru Kumara gyors edzőtől; rámutathat arra, hogy túl korán játszott, amikor megpróbálta húzni. A labda megütötte Stokes-t a jobb könyök fölött, és elegendő mérget adott neki, hogy elhagyja a mezőt.Viszont visszatért az unibet fogadási bónuszok utolsó ülésen, miután Root visszavonult a századig. Facebook Twitter Pinterest Jos Buttler úgy néz ki, ahogy a lövés eltalálja a Pathum Nissanka-t a sisakon. A Srí Lanka-i tüntetőt kórházba vitték. Fotó: Stu Forster / Getty Images

Ezek a balesetek a batsmen triójának figyelmét még arra irányították, hogy megalapuljanak azon a oldalon, amelyik a tesztcsapat legfelső sorrendjében vágyott. Ezek közül Rory Burns volt a legjobb nap. Egy szép 47-et ütött, amely kilenc éles négyzetet tartalmazott, mielőtt elfogyott volna a Joe Denlyvel való kommunikáció során. Azóta, hogy szeptemberben választotta ki a túrát, mindig az volt a feltételezés, hogy Burns valószínűleg az első választás, amikor megnyitotta a dobogást.Ez a kis inning ezt megerősítette.

Sem Keaton Jennings, sem Denly nem volt olyan meggyőző. Jennings 13 óvatos, 55 perc alatt megszerzett futamon játszott a Shehan Madushankán. Denly elkezdett edgily, elindított egy pár édesen időzített határt, de az ebéd után közvetlenül Kumara 25-re állította. Ha ez volt az első forduló egy párbajban, akkor nem volt indokolatlan.Rory Burns készen áll a további ellenőrzésre, amikor Anglia nyitójává válik. a helyüket, sokkal könnyebbek voltak, és sok problémát okoztak. A gyökér csendben mágikus volt; Buttler, amíg a szerencsétlen elbocsátása nem volt megdöbbenve, és megütötte a nap legnagyobb hatát, egy hatalmas egyenes meghajtó, amely megtisztította a látnivalókat.A végső ülésen Moeen Ali, a kedden este megígérte az agressziót, akit a Stokes mellett szerzett, akit a karjával megakadályoztak, és akiknek sikerült álcázniuk, hogy Mathews viszonylag jól elkapta. p>

A csapat többi része ugyanakkor szórványos látogatást tett a hálókon. Jonny Bairstow szelíd fogásokat vállalt, és néhány dobást ütött, ami arra utal, hogy nem uralkodott ki a Galle-tesztből. Buttler azonban megerősítette, hogy úgy készül, mintha a tesztben tartaná, miután csalódott volt az egynapos sorozatban a csonkok mögötti ritmusával.Stuart Broadnak hosszú hálója volt, ami arra utalhat, hogy emlékeztet arra, hogy ő is Galle-ben fog játszani.

A játék végén mindenki melegen kezet fogott, de senki sem volt olyan ötlete, hogy ha bárki is megnyerte. A Spin: jelentkezzen be és kapjon heti krikett e-mailt.