Malcolm Turnbull „, hogy fontolja meg a Tasmanian A-Liga bővítési ajánlatát

A Tasmani A-bajnokság csapata egyre erőteljesebb támogatást kap, független Denison MP Andrew Wilkie elnök pedig Malcolm Turnbull miniszterelnökkel szerdán találkozik a javaslattal.

Wilkie szövetségi kormányzati forrásokat keres Észak-Hobart Oval újjáépítésére, ahol az új klub alapul.Turnbull úr a Wilkie által kiadott nyilatkozat szerint „megvizsgálja az ügyet”, aki azt mondta, hogy továbbra is keresi a lehetőségeket, hogy szövetségi Betclic mobil bónusz szinten nyerje meg a Tasmania A-Liga ajánlatát. Bajnokság bővítése Bővebben

„Úgy látom, hogy a Commonwealth segíti az ajánlatot azáltal, hogy finanszírozást biztosít az északi Hobart Oval újjáépítéséhez, ami az új klub otthonává válna”, Wilkie mondott. „Jelenleg az Aussie-szabályokhoz használják, és megértésem, hogy ez egy többfunkciós ovális marad.”

A labdarúgó-szövetség Ausztrália jelenleg kritériumokat állít össze az A-Liga bővítési ajánlataira, amelyek elején megjelent.Tasmania valószínűleg korai előfutárként jött létre.

A korábbi Melbourne Victory részvényesei Robert Belteky és Harry Stamoulis a pénz mögött álló emberek, akik úgy vélik, hogy a Tasmanian csapat Betclic mobil fogadás hetente 8000 és 10 000 közötti tömegeket vonzhat. p>

Úgy vélik, hogy a csapat készen áll a következő szezonra, és elkötelezte magát legalább egy marquee játékos biztosításában.A játékokat a Hobart Blundstone Arénája és a Launceston Aurora Stadionja között osztanák fel, feltehetően addig, amíg Észak-Hobart Oval átépül. Hurrikánok.

„A Tasmaniában futó labdarúgás szenvedélyét súlyosan alábecsülik az emberek, akik ott nem töltötték az időt” – mondta Belteky a SEN Radio világbajnokság programjának. „Úgy gondoljuk, hogy sokkal többet kínálunk a játéknak, mint csak a labdarúgást a Tasmaniába, úgy gondoljuk, hogy a játékot is holisztikusan és összességében is hozzáadná.”

A Belteky is úgy véli, hogy ellentétben a közvéleménygel, egy Tasmani csapat valóban áldás lenne a műsorszolgáltatók számára. „Az a véleményünk, hogy 500 000 ember állt rendelkezésünkre, akik nem rendelkeztek hozzáféréssel a saját labdarúgó klubjuk Betclic mobil sportfogadás támogatásához, a Fox Sports előfizetések elfogadása hatalmas lenne” – mondta. „Úgy gondoljuk, hogy a játéknak is sok pénzbe kerülne.”