Mexikói meccs Miguel Herrera sajnálja a „fájdalmas incidens“ miatt, ami tüzeléshez vezetett

Miguel Herrera, az éghető mexikói edző hírhedt a túláradó sebessége miatt és éles ellentétek a játékvezetőkkel, nyilvános bocsánatkérést tett, miután egy Bet365 televíziós riporternek lőttek, mert csak két napja volt a csapattól a győzelemért Kupa. A távozás utáni nyilatkozatában Herrera, aki kétéves mandátumának idején Mexikó energiáját és célját adta, de számos ellentmondásban találta magát, bocsánatot kért azért, amit “ „Egyértelmű számomra, hogy ez nem az a hozzáállás, amit a mexikói válogatott edzőjének meg kell tennie, annak Bet365 ellenére, hogy mindenféle kritikát, bűncselekményt és A családom és az én személyem gúnyolódása „mondta Herrera. Herrerát a bejövő Decio de Maria szövetségi elnököt elbocsátották, aki azt mondta, hogy az esemény a riporterrel nem felel meg a“ tisztességes és tiszteletteljes Verseny „szervezete támogatja.Christian Martinoli, az Azteca televíziós újságíró azzal vádolta Herrerát, hogy a hetedik hétvégén a Philadelphia Bet365 repülőtéren a TSA-vonalon várakozik, egy nappal a mexikói 3-1 győzelem után Jamaicán. De Maria azt mondta: „Miután meghallgattam minden kollégámat, meghoztam a döntést, hogy Miguel Herrerát vegyem ki a válogatottból. Ez nem egy egyszerű döntés, de ez a helyes.

„A mérkőzések soha nem fejezik be, és mint közszereplők, ezt szem előtt kell tartanunk. Mindenkinek volt véleménye, de értékeinket meg kell fogadási bónuszok az interneten őrizni, és senki nem Bet365 lehet a helyzet felett, amelyet hétfőn láttunk a Philadelphia repülőtéren. „Martinoli, aki Herrerában kritizálta Mexikó up-and-down arany-kupa futása, azt mondta AS Mexikónak, hogy befutott a válogatottba, amikor megszállt a repülőtéren.Márciusban a hetedik címre, a könnyed győzelemre jutott Jamaica. Tovább

Egy másik forrás megerősítette az eseményeket, hogy AS Mexikó azt mondta, hogy Herrera elmondta Martinoli-nak, hogy el kell hagynia a terminált, és az Bet365 utcára kell mennie, hogy „rögzítse ezt, ahogyan rögzíteni kell.“ Martinoli azt mondta: „Mindenki meg fogja találni az események változatát, és valószínűleg Tagadja.Nincs kétségem. “

Az incidens után Azteca sürgette a mexikói szövetséget, hogy“ gyors és sürgős vizsgálatot folytasson „. „Meglepettek és aggasztják a nemzeti csapat edző viselkedése“ – nyilatkozta a Bet365 nyilatkozat. „A mexikói foci szövetségnek nem szabad megengednie a kollégánk által elszenvedett támadásokat.“

Annak ellenére, hogy megnyerte a trófeát, Herrerát széles körben bírálta a nézők és a szakértők csapata csekély teljesítménye az Arany Kupában, Verseny a Concacaf nemzetek számára.Miután a győztes szituációban a győztes szituációban győzedelmeskedtek, a Mexikónak három Bet365 ellentétes szankcióval kellett szembenéznie Costa Ricával és Panamával szemben, hogy eljusson a döntőbe. Két kétes büntetés után Andrés Guardado Hogy kétszeres pontot Bet365 szerezzen a helyszínről, és segítse Mexikót megnyerni az elődöntő 2-1-es helyezést, a panamai FA leírta a „bántalmazó és kínzó“ felszólalást, és azzal vádolta a játékvezetőt, hogy „vulgáris és szégyentelen módon“ kedveli Mexikót.

Herrera maga is pocakos volt Panamai győzelem után: „Nem ideális.Az első nem volt büntetés, és az a tény, hogy nem érdemeltük meg a győzelmet, mert egyáltalán nem játszottunk. “

De Mexikó megmutatta a vámot a Jamaica ellen, Három jó gólt szerezve, és felemelkedő 3-1 győzteseket emelt ki a hetedik Arany Kupában. De Maria azt mondta, hogy a szövetség nem lesz hajlandó új edzőt jelölni.Ez egy forgóajtó munka lett: Mexikó 10 fő edzőt égett le Bet365 mobil sportfogadás kilenc éve óta, amikor Ricardo La Volpe a 2006-os világbajnokság után távozott Németországban.

„A coaching cseréjét illetően ki kell mennünk És keressenek edzőket – mondta. „Bármely döntést is meghozzuk, kritizálni és elemezni fogjuk, de döntést hozunk, amely lehetővé teszi számunkra, hogy 2018-ban Oroszországba menjenek.“ Mexikó labdarúgó edzője a választási Bet365 tweeteken vizsgálta Olvass tovább Herrera, szeretettel ismert El Piojo, vagy „The Louse“ becenévvel a brazíliai világbajnokságon az áthaladó ünnepség híressé vált.Mexikót vezényelt a csapatok, Kamerun és Horvátország ellen, de a csapata a leállás idején agy lefagyott Holland ellen, elvesztette a 2-1-et, és folytatta a mexikói hagyományt, Bet365 hogy kilépjen a 16-os körből.

Egy hónap múlva vált Mexikó negyedik edzőjévé, amikor 2013 októberében átvette az El Tri-ot a kvalifikációs funkek közepén.Ő irányította a 9-3-as összevont győzelmet Új-Zélandra, hogy megkapja a világbajnokságot, és elegendő volt Brazíliában, hogy 2015-ben szerződést nyerjen.

De a gyenge teljesítmény az idei Copa Américában, ahol Mexikó A csoport Bet365 befejeződött, és több off-field vitát váltott ki, amikor Herrera június 7-én, a félidős választások napján, Twitteren tweetelt adott a Mexikói Zöld pártnak.

A tweets – ami a mexikói szövetség Saját etikai kódexe – Mexikóban visszhangot okozott, és egy láthatóan dühös Herrera kénytelen volt megvédeni tetteit egy téves sajtótájékoztatón.