SC Heerenveen – NEC Nijmegen

jucători Heerenveen acest an până în prezent se încadrează scurt de așteptări în tabelul de mai Eredivisie sunt de până la poziția a douăsprezecea cu douăzeci și nouă de puncte. Acum, în meciul de sambata va întâmpina nou venit de la Nijmegen, care, cu toate că în acest moment nu este forma optimă, cu toate acestea de mult timp el face destul de bine, iar masa este pe locul al optulea, cu treizeci și cinci de puncte. competiția internă în a doua jumătate a anului, cu toate că de trei ori la rând a Sportingbet bonus câștigat cele două dueluri anterioare, dar a pierdut.

gazdelor are 2016 pentru a ține cont de scalp Feyenoord Rotterdam când a câștigat 2: 1, cu toate acestea, în ultimele două meciuri pierdute în scorul general de 1: 6-a Mai întâi, nu este suficient pentru Twente după rezultatul 1: 3, Arnhem ultimul cedat clar în raportul de la 0: 3rd „Noi nu am jucat compact rival aproape nu ne împrumuta mingea și merita să câștige. Cu astfel de performante ne putem gândi cu greu dintr-o ceașcă de partiții“, a declarat dupa meciul cu Vitesse pic antrenor supărat Foppe de Haan.

El va pierde Voest cu HUSER din cauza ligamentelor accidentate în genunchi, glezna probleme de pe gazon, sau lăsați Schmidt cu Thernem. Acest lucru are din nou Sportingbet probleme cu van den Berg și este, de asemenea, lipsește vykartovaný Otigba. „Nijmegen a fost mult timp o mare defensivă, de altfel, ar putea amenința contraatacurilor rapide. Jocul său se bazează pe performanța echipei și vom încerca să-l surprindă. Mă aștept o luptă echilibrată, dar poate să folosească mediul de acasă și de a gestiona meci important“, a spus de Haan.

NEC nu a reușit să câștige în trei meciuri anterioare, a încercat la un singur punct. dungă rău a început acasă înfrângere la AZ Alkmaar, după un rezultat puternic 0: 3, apoi s-au despărțit pe cale amiabilă Nijmegen cu De Graafschap ultima dată în raport de 1: 1, iar ultima a cedat manager de acasă PSV Eindhoven 0: 3-lea În toamna duel Sportingbet reciproc asupra Heerenveen NEC a câștigat la domiciliu 2: 0, și, desigur, vrea să reușească acum, de asemenea.

Oaspeții vor trebui să se descurce fără Smits din cauza unei încheietura mâinii rupt, HALLDORSSON umăr rănit îngrijorător și artiști Appiah lucrat magia lor cu mușchiul coapsei spate. În afara jocului sunt Breinburg, Rayhi și Lundholm. „In ultimele meciuri am stagnat, am pierdut gustul de joc și împotriva PSV nu a creat nici o șansă semnificativ gol. Heerenveen a jucat foarte bine în fața publicului are un Sportingbet cadru puternic și în ochii mei este considerat favorit“, a spus antrenorul lui NEC Ernest Faber.