Sick Stoke és Mark Hughes meg kell sportfogadás találniuk a védekező gondokat

Az elmúlt három szezonban a Hughes tisztességes ökölbe került egy olyan vezetői hírnév helyreállítására, amely 2012 novemberében romokban állt, amikor tíz hónap elteltével elbocsátották a QPR-menedzserként a bajnokság alsó részén, és nyerhetetlen 12 mérkőzés a szezonban. Ez az oldal az egyik leginkább hibára hajlamos, kiegyensúlyozatlan és feckless látott volt a felső járatban – és szombaton néha, valamint idén is riasztó számban, Stoke nagyon hasonlított rájuk. Amelyek örömmel játszottak, ahogy Tottenham Hotspur megdöbbentette, hogy megismételte a 4-0 győzelmet, amit ugyanezen a földön élveztek áprilisban. p> Stoke szombaton ténylegesen kezdett, de aztán rosszul bontakozott ki.A hátuk, Geoff Cameron és Erik Pieters többször is elkaptak a helyükről, hiányzott a sebességük, hogy kompenzálják őket, és elégtelen támogatást kaptak a széles játékosok, Jonathan Walters és Marko Arnautovic. Központi védőiket, Ryan Shawcross-ot és Bruno Martins Indi debütálóját rendszeresen Tottenham középpályásai tönkretették, akik felügyelet nélkül engedték be a dobozba. Stoke középpályás triója, Joe Allen, Glenn Whelan és Giannelli Imbula korai internetes sportfogadás kohéziója illúziónak bizonyult, és feloszlatták egymást, amikor Allen kiütésbe kezdett, hogy az Imbula és Whelan lassúságát kiegyenlítse.Imbula, aki már csak arra utalt, hogy már januárban több mint 18 millió fontért írt alá, meg kell találnia, hogy ne hasonlítsa össze a költséges flopokkal, melyeket a Loftus Road-ban mosott Hughes birtokában.

Hughes hozzáadta csapata érezte magát az első félévben, amikor túlságosan keményen ellenzi a szabadrúgás meg nem ítélését és az Arnautovic-nak szóló foglalást. Együttérzővé válhat, amikor azt javasolta, nem először, hogy a tisztviselők „úgy tűnik, sokkal inkább ragaszkodnak a szabályokhoz, amikor Stoke City részt vesz”. De még Hughes sem állította, hogy csapata gondatlansága nem más, mint a kritika.Stoke nyitottsága részben a csapat egészében tapasztalható hiányosságnak tulajdonítható, de a szervezetük és az attitűdük hibásan tűnik ki. menedzser. „Időnként túlságosan laza vagyunk a védekező munkánk és a kollektív dolgok szempontjából. Arról van szó, hogy megállítsuk a dolgokat, mielőtt fejlődnének, és abban a pillanatban nehézségekbe ütköztünk. t a dolgok előrejelzése.Valami sajnos hiányzott a teljesítmény megteremtéséhez szükséges alapok. ”Amit mondott az utolsó mérkőzése után, mint a QPR menedzser, a Southampton otthoni veresége. A Stoke City Jack Butlandja további két hónapot szembesül a pályán.

A furcsa dolog Hughes vezetői karrierjében, ami a 17. éve van, az, hogy amikor kevés hely áll rendelkezésére, például Walesben és Blackburn Roversben, és egy szezonban a Fulhamban, jól teljesített . De amikor a Manchester City és a QPR-hez hasonló Bet365 mobil sportfogadás erőforrásokkal rendelkeznek a látás fejlesztésére, akkor egy szörnyeteget szolgált.

Három egymást követő kilencedik hely a Stoke-on, olyan kampányokban, amelyek mindegyike izgalmas megnyerte a reményt, hogy a legutóbbi munkájában Hughes sikeres képletet repedezett. De ezt még meg kell erősíteni.Igen, amikor Bojan Krkic, Xherdan Shaqiri és Marko Arnautovic énekelnek, Stoke öröm lehet nézni, támadni több hangulattal, mint valaha Tony Pulis alatt. Wilfried Bony aláírása, aki legalább egy hasznos jelenlétet ajánlott fel a Spurs ellen indított debütálása során, segíthet abban, hogy a jó összegyűjtéseket gyakrabban fordítsák célokra. De Krkic, aki szombaton nem volt hatékony a padról, és Shaqiri, aki megsérült, frusztrálóan ellentmondásos volt, és mindkettő kiegyensúlyozott oldalra szerelése nehézkes lehet.

A fő állandó, mivel Pulis elhalványult a védekező törékeny (és az elmúlt évben szerencsétlen sérülések). Stoke különösen sérülékeny otthon, ahol az extra kényszer, hogy előre haladjon, nehézséget okoz a támadások és a védekezés koordinálásában.A Stoke-ba való utazás a Premier League egyik legrettegőbb berendezése volt; most egy szórakoztató nap lehet egy éles ellentámadású csapatnak. 11 bajnoki játék. Hughes azt mondja, hogy az angol nemzetközi nem térhet vissza még 6-10 hétig. Ahelyett, hogy várnának egy csodálatos megmentőre, a vezetőnek meg kell találnia a megfelelő gyógyulást.

more: https://uni-pt.com/bet365-fogadasi-utmutatok/