Unibet pariuri sportive

Unibet RomaniaO pedeapsă de 88 de minute de la Kane Hemmings a câștigat Dundee o luptă cu Motherwell în Premiershipul Scoțian la Dens Park.

Motherwell, Mark McGhee, a condus concursul timp de mai mult de o oră și a urmat cursul se Unibet bonus mută într-un punct din Dundee cu goluri din prima jumătate de la Chris Cadden, datorită asistenței lui Marvin Johnson și a efortului solo superb al lui Stephen Pearson. Cu golful lui Paul McGowan pentru Dundee, după șase minute, a intrat în mijlocul lui. Golul lui Pearson a ieșit în evidență, în timp ce fostul mijlocaș al lui Derby a adunat mingea și a izbutit să treacă prin apărarea acasă, înainte de a trage trecutul lui Scott Bain în golful Dundee. al șaptelea gol al sezonului.Dar Dundee a lui Paul Hartley a sutat Unibet pentru punctul lor de vedere si Hemmings a spart sperantele lui Motherwell cand a lovit cu o lovitura de la minut, dupa ce Cadden la lovit pe Kevin Holt in cutie. Cu punctul, echipa lui Hartley a urcat deasupra Inverness ocupă poziția a șasea în tabela Premiership. Jocurile dintre Inverness și Hearts și Partick versus Dundee United au fost amânate din cauza condițiilor Unibet meteorologice nefavorabile. Un antet secundar de la Carlton Morris a dat Hamilton o victorie de 1-0 asupra rivalilor de retrogradare Kilmarnock la Rugby Park și a aplicat mai multă presiune asupra managerului de la Kilmarnock, Gary Locke. Morris sa alăturat unui colț Ali Crawford pentru a obține cele trei puncte pentru Hamilton, victorii în 17 meciuri le-au luat cu patru puncte în fața lui Kilmarnock. Partea gazdelor a avut puține șanse reale, deși Kris Boyd a lovit bara transversală cu un fault liber în minutul 65.

Locația lui Locke, care a fost eliminată de pe teren de fanii de acasă la fluierul final, rămâne în retrogradarea poziției play-off, 11 puncte în afara echipei de subsol Dundee United. Loc de muncă lui Locke este deja în pericol după ce a fost bătut de Sâmbăta trecută trecută. – mijlocasul mijlocaș Billy King a marcat un gol câștigător târziu la debutul său în calitate de lideri Rangers a luat o Unibet victorie dramatică de 1-0 împotriva Falkirk la Ibrox. Ultima întâlnire dintre cele două echipe a fost o întâlnire de divertisment la Stadionul Falkirk , cu partea lui Falkirk a lui Peter Houston care a câștigat cu o victorie de 2-1.Totusi, oportunitatile de gol au fost la un pas deosebit in acest joc, datorita conditiilor greoaie. Regele Hearts Winger, in varsta de 21 de ani, a facut o surpriza sa treaca la Ibrox in acest saptamana si a sarbatorit aceasta miscare cand el a întâlnit o cruce a lui James Tavernier cu un Unibet antet de diving de tip stop-time pentru a-și câștiga partea nouă cu trei puncte. A fost o lovitură pentru echipa disciplinată a lui Houston, echipa lui Falkirk, al cărei titlu speră că pare să se fi încheiat acum cu 10 puncte în urmă Rangers.