West Ham United – Newcastle United

Nehéz megmondani, ahol a csapatokat vet a november helyzetben a táblázatban nagyobb döbbenet és a hitetlenkedés kanyargós fejét. West Ham lesz akar visszatérni a megállíthatatlan hullám törés a hosszú fekete sorozat a vendégek a Newcastle, aki az október elején csak megállíthatatlan.

Szarkák elérte rendkívül vydařeným járat tizennyolcadik helyen az ötödik helyre, és mégis sikerült kizárni a csésze házi Manchester City. Egy sorozat  – https://uni-hu.com hat versenyképes aki három alkalommal a saját gyep neinkasovaly, míg ellenfelei a pályán mindig lőtt kétszer. Ha arra a sikerül ebben az időben, ez lenne az első alkalom 2001 óta, amikor három alkalommal egymás után tértek haza a három pontot a Premier Leauge.

És emlékszem még tavaly novemberben? Chelsea, Tottenham, Norwich és West Brom – ez volt a Négy ellenfelek a hónap, és mint kiderült, szintén négy vesztesek. Majd tisztázatlan eredetű jelenség, az úgynevezett Newcastle ismét ugyanaz a darab? Csak szerencsés Ryan Taylor, aki most az egyszer vissza tud térni a gyepen hamarosan.

By the way, azonban a Kladiváři, aki szombaton a rivális veszít egy pont, tekintve meglepő statisztikát, talán egy kicsit vezetést. Most, ők az ötödik helyen a gólok száma, és lehetne még jobb, ha az utolsó két fordulóban orchestrating csak egyszer. Miután a diadalt Liverpool, QPR és a Manchester City, a helyét a negyedik győzelmét a sorban a stadionban jött egy meglepő gól nélküli döntetlent Aston Villa és az azt követő vereség Everton.

Van azonban egyensúlyt 3-1-0 legújabb hazai előadások kiváló alapot befejezése hat év böjt lakoma a Newcastle. Ő az utolsó három kirándulásokat Upton Park hét pontot és gólt 5: 2. A szombati utazás kényelmetlen számukra kétségtelenül akar Carlton Cole, amely ellentétben a többi csapata már a Szarkák nagyon jó emlékeket, amikor három utolsó négy harcok képes gólt keresztül.

Segítséget, hogy talán vissza Downing Kouyatem, éppen ellenkezőleg, továbbra is a pálya szélén sérült Alex Song, Diafra Sakho, Enner Valencia, Mark Noble és felfüggesztette Winston Reid. Aztán jön az optimista jelentések vendégek, ahol a kórházban marad egy nagyon fiatal Aarons és több mint Krul baljós kérdőjelek lógott.